Κατηγορίες
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

2014.Φράγμα Πηνειού: Αυτόματα Φίλτρα ABF της AMIAD

Φίλτρα AMIAD τύπου ABF , συνολικής αξίας 450.000€ προμήθευσε η Χ.ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕ…

Περισσότερα

2016. Μελέτες Άρδευσης Συμμαχικών Νεκροταφείων Σούδας και Μίκρας

Περισσότερα

2014.Μαρίνα Φλοίσβου: Επέκταση Συστήματος Κενού

Η Μαρίνα Φλοίσβου, το κόσμημα της παραλιακής Λεωφόρου, στο Παλαιό Φάληρο, κατα…

Περισσότερα

2014.Μαρίνα Φλοίσβου: Επέκταση Συστήματος Κενού
 

Η Μαρίνα Φλοίσβου, το κόσμημα της παραλιακής Λεωφόρου, στο Παλαιό Φάληρο, κατασκεύασε νέα προβλήτα για την υποδοχή πολύ μεγάλων Yachts και επέκτεινε το υφιστάμενο δίκτυο Κενού της Flovac για την παραλαβή λυμάτων από σκάφη και εμπορικές χρήσεις.

Το δίκτυο κενού, το οποίο βασίζεται στην Τεχνολογία της Flovac, κατασκευάσθηκε το 2004 , και  επεκτάθηκε το 2007 για να υποδεχθεί λύματα των εστιατορίων και καταστημάτων κατά μήκος της Μαρίνας, η λειτουργία των οποίων εγκαινιάσθηκε ένα χρόνο μετά.

Η νέα επέκταση του συστήματος Κενού εξυπηρετεί Yachts μήκους 120m., πλωτό εστιατόριο, εγκαταστάσεις προσωπικού και σταθμούς αναρρόφησης λυμάτων (pumpouts) από μικρά Yachts. Αναβαθμίσθηκε παράλληλα το Σύστημα SCADA του δικτύπυ αποχέτευσης, για να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες ελέγχου και να προσαρμοσθεί στις νέες Τεχνολογίες.Οι εργασίες για το δίκτυο κενού αποτελούν μέρος ενός συνολικού προγράμματος επενδύσεων στην  Μαρίνα, στην νέα προβλήτα, ύψους περίπου 2,5 εκ.€,

Η μελέτη της επέκτασης του δικτύου κενού έγινε από την Μελετητική Εταιρέια INSTA, , σε συνεργασία με τις Εταιρείες Χ. ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕΕ και το υποκατάστημα της Flovac στην Ολλανδία. Η κατασκεή αναλήφθηκε από την Τεχνική Εταιρεία ARCHICON..

Επιστροφή
SSL Certificates