Κατηγορίες
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

2014.Φράγμα Πηνειού: Αυτόματα Φίλτρα ABF της AMIAD

Φίλτρα AMIAD τύπου ABF , συνολικής αξίας 450.000€ προμήθευσε η Χ.ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕ…

Περισσότερα

2016. Μελέτες Άρδευσης Συμμαχικών Νεκροταφείων Σούδας και Μίκρας

Περισσότερα

2014.Μαρίνα Φλοίσβου: Επέκταση Συστήματος Κενού

Η Μαρίνα Φλοίσβου, το κόσμημα της παραλιακής Λεωφόρου, στο Παλαιό Φάληρο, κατα…

Περισσότερα

AMIAD - Αυτοκαθαριζόμενα Φίλτρα για Άρδευση, Ύδρευση,Βιομηχανία » Συστήματα Υδρολίπανσης

Amiad Υδραυλική Αντλία Υδρολίπανσης 4-01

 

 

Οι υδραλικές αντλίες 4-01 έγχυσης Λιπασμάτων στο νερό εξυπηρετούν σχεδόν 40 χρόνια, από τότε που επινοήθηκαν, δεκάδες χιλιάδες αγροτών , σε όλο τον κόσμο. Λειτουργούν χωρίς ρεύμα χρησιμοποιώντας σαν κινητήρια δύναμη μόνο το νερό. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα υδρολίπανσης (όπως οι απλοί υδρολιπαντήρες με αυτόκλειστα δοχεία, και οι λιπαντήρες τύπου Venturi), δεν απαιτούν την κατανάλωση ενέργειας, μέσω της δημιουργίας διαφορικής πίεσης, προκειμένου να λειτουργήσουν. Καταναλώνουν μικρή ποσότητα νερού (3-πλάσια του εγχυομένου διαλύματος), και είναι εύκολες στην εγκατάσταση και φιλικές στον χρήστη.  

  • Λαμβάνονας κινητήριο νερό (drive water) από το δίκτυο (1), η αντλία ωθεί το νερό στο χώρο του εμβόλου, το οποίο εκτελεί παλινδρομική κίνηση και αξιοποιώντας το νόμο του Pascal και την δημιουρούμενη υποπίεση, αναρροφά το διάλυμα λιπάσματος από το δοχείο υδρολίπανσης μέσω του φίλτρου (5) και το εγχύει στην θέση (2) με διπλάσια πίεση από αυτή του δικτύου. Η βαλβίδα εξαερισμού (6) βοηθά στην εκκίνηση και αποβάλλει τον αέρα όποτε απαιτηθεί. Όταν η στάθμη του διαλύματος στο δοχείο πέσει κάτω από την στάθμη αναρρόφησης, ο διακόπτης (4) ενεργοποιείται αυτόματα και κλείνει την είσοδο στο νερό κίνησης.

Η ταχύτητα έγυχης εξαρτάται από την πίεση του δικτύου (περίπουυ 300l/h στα  6bar). Ο ρυθμός έγχυσης μπορεί να αυξηθεί χρησιμοποιώντας την αντλία τύπου Duplex, με 2 κεφαλές έγχυσης, ή να μειωθεί, στραγγαλίζοντας την βαλβίδα τροφοδοσίας, ή - προαιρετικά - χρησιμοποιώντας στόμια ρύθμισης της παροχής στο σημείο έγχυσης. Η αντλία είναι κατασκευασμένη από πλαστικά μερή και στεγανοποιητικούς δακτυλίους viton γαι αντοχή σε όλα τα γνωστά λιπάσματα. Προαιρετικά μπορεί να εφαρμοσθούν ελαστικά μέρη με αντοχή σε αραιά οξέα ή άλλα χημικά προϊόντα.

Η αντλία παραδίδεται πλήρης, με όλα τα εξαρτήματα αναρρόφησης και έγχυσης , και μπορεί να αναρτηθεί σε κατάλληλη μεταλλική βάση ή στον τοίχο. 

Τεχνικά Βοηθήματα

  1. Κατάλογος/Τιμοκατάλογος Συστημάτων Υδρολίπανσης Amiad
  2. Amiad: Εμπορικό Φυλλάδιο Συστημάτων Υδρολίπανσης
  3. Amiad: Εμπορικό Φυλλάδιο Υδραυλικής Αντλίας Υδρολίπανσης
  4. Amiad: Εμπορικό Φυλλάδιο Υδραυλικής Αντλίας Υδρολίπανσης (2)
  5. Amiad: Εγχειρίδιο εγκατάστασης, λειtουργίας συντήρησης Υδραυλικής Αντλίας Υδολίπανσης (Ελλην.,pdf)
  6. Amiad: Εγχειρίδιο εγκατάστασης, λειτουργίας συντήρησης Υδραυλικής Αντλίας Υδολίπανσης (Αγγλ.,pdf)
  7. Μοντέλλα και Αποδόσεις Υδραυλικών Αντλιών Υδρολίπανσης

 

 

 

SSL Certificates