Κατηγορίες
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

2014.Φράγμα Πηνειού: Αυτόματα Φίλτρα ABF της AMIAD

Φίλτρα AMIAD τύπου ABF , συνολικής αξίας 450.000€ προμήθευσε η Χ.ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕ…

Περισσότερα

2016. Μελέτες Άρδευσης Συμμαχικών Νεκροταφείων Σούδας και Μίκρας

Περισσότερα

2014.Μαρίνα Φλοίσβου: Επέκταση Συστήματος Κενού

Η Μαρίνα Φλοίσβου, το κόσμημα της παραλιακής Λεωφόρου, στο Παλαιό Φάληρο, κατα…

Περισσότερα

Μελέτες Άρδευσης Πρασίνου

Μελέτες & Επιβλέψεις Έργων Άρδευσης Πρασίνου

Η Χ. Γκερπινής ΑΒΕΕ έχει μελετήσει και επιβλέψει, σε συνεργασία με μεγάλα Μελετητικά Γραφεία και Εργολήπτες, μερικά από τα μεγαλύτερα έργα άρδευσης πρασίνου στην Ελλάδα. Στις περισσότερες των Μελετών περιλαμβάνονται επίσης Μελέτες εφαρμογής Κεντρικών Συστημάτων Ελέγχου Άρδευσης.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται οι Μελέτες Άρδευσης για τους Αυτοκινητόδρομους ΠΑΘΕ και τα έργα Παραχωρήσεων, Σειρά Ολυμπιακών Έργων (Τράμ, Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου, Ιστιοπλοϊκό Κέντρο Αγίου Κοσμά), το σύνολο των Συμμαχικών Στρατιωτικών Κοιμητηρίων στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες, καθώς και Κεντρικά Συστήματα Άρδευσης σε μεγάλους Δήμους.

Στους συνεργάτες μας περιλαμβάνονται Μελετητικά Γραφεία όπως η ΕΛΤΕΜΕ ΕΠΕ, η ΝΑΜΑ ΑΕ, το Γραφείο Ζέρης-Αντωναρόπουλος, καθώς και οι Εταιρείες ΤΕΡΝΑ ΑΕ, ΑΚΤΩΡ ΑΕ και J&P-Άβαξ. Δείτε εδώ μία αναλυτική κατάσταση των Μελετών στις οποίες η Εταιρεία είχε άμεση και ουσιαστική συμμετοχή.

Με συσσωρευμένη 40-ετή εμπειρία η Χ. ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕΕ μελετά λύσεις άρδευσης πρασίνου σε δημόσιο ή ιδιωτικό έργο οποιουδήποτε μεγέθους, με λύσεις προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες και συνθήκες κάθε έργου.  Με πλήρη υδραυλική τεκμηρίωση, και σε συνεργασία με έμπειρους Μελετητές για τα Ηλεκτρομηχανολογικά και Στατικά έργα

Εφαρμογές

  • Άρδευση Αθλητικών Εγκαταστάσεων
  • Άρδευση Πρασίνου Ξενοδοχειακών Μονάδων
  • Άρδευση με νερό Βιολογικού Καθαρισμού
  • Άρδευση Αυτοκινητόδρομων
  • Άρδευση Πάρκων και μεγάλων έργων πρασίνου Δήμων

 

    

SSL Certificates