Κατηγορίες
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

2014.Φράγμα Πηνειού: Αυτόματα Φίλτρα ABF της AMIAD

Φίλτρα AMIAD τύπου ABF , συνολικής αξίας 450.000€ προμήθευσε η Χ.ΓΚΕΡΠΙΝΗΣ ΑΒΕ…

Περισσότερα

2016. Μελέτες Άρδευσης Συμμαχικών Νεκροταφείων Σούδας και Μίκρας

Περισσότερα

2014.Μαρίνα Φλοίσβου: Επέκταση Συστήματος Κενού

Η Μαρίνα Φλοίσβου, το κόσμημα της παραλιακής Λεωφόρου, στο Παλαιό Φάληρο, κατα…

Περισσότερα

FLOVAC: Αποχέτευση με Κενό (Αστικά Δίκτυα) » Συστήματα Επιτήρησης Δικτύων Κενού » Καλωδιακά Συστήματα

VacuNet - Καλωδιακό Σύστημα Επιτήρησης Δικτύου Κενού

To VacuNet είναι ένα μονοκαλωδιακό σύστημα επιτήρησης και ελέγχου απομεμακρυσμένων σημείων του δικτύου κενού (όπως π.χ. οι βαλβίδες κενού), βασιζόμενο στην Τεχνολογία IrriNet της Motorola, και προαρμοσμένο στις ανάγκες του δικτύου κενού. Τα συστήματα IrriNet λειτουργούν με εξαιρετική επιτυχία από το 1992 σε όλον τον κόσμο, και στην Ελλάδα, για τον έλεγχο και την επιτήρηση δικτύων άρδευσης, ύδρευσης, πυρόσβεσης, φωτισμού, και χώρων στάθμευσης.

Η εξαιρετική δημοτικότητα του συστήματος έγκειται στο ότι μπορεί να παρακολουθήσει την λειτουργία βαλβίδων κενού, αλλά και να εκτελέσει λειτουργίες ελέγχου, σε απόσταση τουλάχιστον μέχρι 8 ή 10 km από το αντλιοστάσιο κενού, χρησιμοποιώντας ένα απλό καλώδιο NYY 2x1,5 mm2, χωρίς την παρεμβολή άλλης πηγής ενέργειας ή αναμεταδοτών σήματος.  

 

​Piccolo: Ηλεκτρονική Μονάδα Φρεατίου/Βαλβίδας Κενού

Η επικονωνία μεταξύ του Φρεατίου της βαλβίδας κενού, με την κεντρική μονάδα επιτυγχάνεται με τη απομεμακρυσμένη μονάδα Piccolo RTU. Η μονάδα αυτή παρέχεται σε 3τύπους,

Piccolo-I , με 2 ψηφιακές εισόδους (για την παρακολούθηση της θέσης της βαλβίδας και της στάθμης των λυμάτων), και

Piccolo-II, με 1 ψηφιακή έξοδο και 2 Ψηφιακές εξόδους. Η ψηφιακή έξοδος παρέχει την δυνατότητα ελέγχου (π.χ , άνοιγμα/κλείσομο βαλβίδας εισαγωγής αέρα).

Piccolo - III, με 2 εισόδους, και ενσωματωμένο μετατροπέα αναλογικού σήματος σε ψηφιακό,  Η μονάδα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μέτρηση του κενού με αναλογικό αισθητήριο πίεσης

VacuNet Ace - Κεντρική Μονάδα Δικτύου Κενού

Το μονοκαλωδιακό σύστημα επιτήρησης και ελέγχου του δικτύου κενού βασίζεται στην κεντρική Μονάδα VacuNet ACE, η οποία τοποθετείται, τυπικά, στο Αντλιοστάσιο Κενού.

Κάθε μονάδα μπορεί να διαχειρισθεί μέχρι 6 γραμμές καλωδίων μονοκαλωδιακού ελέγχου, ΝΥΥ 2x1.5mm2, η κάθε μία από τις οποίες μπορεί να εξυπηρετήσει μέχι 61 φρεάτα βαλβίδων κενού (συνολικά 366).

Σε μεγάλα δίκτυα αποχέτευσης, περισσότερες της μίας μονάδες μπορούν να επικοινωνούν με οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας (ασύρματα, καλωδιακά, GSM,GPRS) και να λειτουργούν κάτω από ένα φυσικό Κέντρο Ελέγχου, ή στο web    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

    

 
 

 

 

 
 
SSL Certificates